Се за покривот од А до Ш

Контакти

Централа

општина Елин Пелин
2100 гр. Елин Пелин, п.к. 31
е-mail: vladimir.mitreski@bramac.com

Завод Силистра

7500 Силистра
Западна промишлена зона, п.к.182
е-mail: vladimir.mitreski@bramac.com

Технички информации за ќерамиди и покривни елементи

Контактирајте нé од понеделник до петок од 8.30 ч. до 18.00 ч. на тел.

071 364 972

Формулар за контакт:

Име, Презиме:*

Е-mail:*

Телефон:*

Во врска со: *

ИСПРАТИ