Се за покривот од А до Ш

Соларен колектор Брамак со алуминиумска када

 

  • Висок коефициент на корисно дејство – бакарен апсорбер со ефикасен селективен вакумски слој.
  • Колектор од 2,5 м² за лесна монтажа
  • Апсолутно издржлив на сурови климатски услови -  заварен со ултразвук
  • Има можност за вертикално и хоризонтално монтирање
  • Универзални можности за монтирање на кпокриви со различен наклон – минимален наклон на колекторот е само 15º, одговара и за веќе постоечки покриви.
  • Индивидуални можности за монтирање  -  врз кпокрив или слободно да биде поставен на одделна конструкција, како на пр. во градината или во дворот.
  • 10 години гаранција
  • Австријска марка за квалитет – БРАМАК значи квалитет, сигурност и доверба.
  • Сертифициран од Solar Keymark
  • Задоволство за години унапред и прекрасен дизајн.

 

Брамак ги нуди следните два модела со алуминиумска када: