Се за покривот од А до Ш

Како да се вклопиме во вашиот буџет?

Понекогаш треба да се донесе тешка одлука, кога е потребно да го реновираме нашиот покрив и сме несигурни помеѓу изведба на целосно нов или обид да го санираме оној кој го имаме. Трошоците и колку пари ќе потрошиме за него, се разбира е еден од главните фактори кои ќе ни помогнат да решиме конечно кој чекор да се избере. И така, пред да почнеме со барање на мајстори, добра идеја е сепак да го користиме покривниот конфигуратор за да видиме само што бараме за споредба.

Компаративни трошоци помеѓу нови покривни материјали и стари ќерамиди за препокривање

Откако сте ги внеле податоците за покривот, како на пример површината, која треба да се препокрие плус специфичниот тип или модел на ќерамида, која сте ја избирате, покривниот конфигуратор може да ви даде прекрасна и добра оценка какви материјали ќе ви бидат неопходни за еден целосно нов покрив. Може да е многу погодно, да го користите конфигураторот ако сакате да направите подобра споредба на специфичните области кои треба да се реновираат. Ако сте ја добиле калкулацијата со количините на материјалите време е да се обратите кон еден од нашите сертифицирани или обучени Брамак мајстори, кои можете да ги најдете и изберете тука во делот на Брамак Топ Мајстор. Ако сакате бесплатна консултација со нашите специјалисти, не двоумете се да не контактирате и нас на телефон 071 364 972.


следна > : Колку ќе чини еден нов покрив?