Се за покривот од А до Ш

Дали осигурувањето на домот ќе ја покрие поправката на покривот?

Не е задолжително. Ако имало инцидент (падната гранка на дрво или исклучително силен ветер), тогаш може да го покрие, но осигурувањето на домот не го покрива ремонтот, за кој причина ипротекување како резултат на стар или неоддржуван покрив. Покривите не се вечни и ако вашиот проблем е резултат од староста на покривот, најверојатно вашето осигурување нема да ја покрие поправката. Затоа, не двоумете се, туку направете поправка со системот на Брамак. Тоа е инвестиција која ќе ви гарантира минимум 15 години спокојство со подарокот кој ќе го добиете - 15 години осигурување на вашиот покрив.

< претходен: Ќе влијае ли слабо одржуваниот покрив на цената на мојот дом?
следна > : Скеле - ќе ми треба ли?