Се за покривот од А до Ш

Бесплатни консултации

Ако мислите: „Не разбирам од реконструкција на покриви, ми треба помош“, може да ја искористите нашата бесплатна консултација.

За да ја добиете:

  1. Јавете ни се на 071 364 972.
  2. Од таму ќе ве насочат кон еден од нашите стручни регионални менаџери – инженери и архитекти, со огромно искуство во областа на изведба и реконструкција на покриви.
  3. Истиот ќе ве консултира бесплатно , ќе подготви понуда за вашиот покрив и ќе ви даде совети за купувањето на материјалите и изборот на стручњак за изведба на вашиот покрив.

Без колебање, јавете ни се!