Се за покривот од А до Ш

Посети на објектите

Често не  е можно да се направи точна понуда за вашиот покрив без да направиме оглед на лице место. Услугата е потполно бесплатана за вас.

За да ја искористите можноста:

  1. Јавете ни се на 071 364 972.
  2. Од таму ќе ве насочат кон еден од нашите стручни регионални менаџери – инженери и архитекти, со огромно искуство во изведба и реконструкција на покриви.
  3. Со него ќе се договорите за удобен ден и час за посета на објектот.
  4. На лице место нашите стричњаци ќе направат преценка на состојбата на зградата, како и на состојбата на покривот и ќе ги земат потребните мерки. Ќе ви дадат совети кое е најдоброто решение за вашиот покрив. Изградба на нов покрив или поправка на постоечката покривна конструкција.

Без колебање, јавете ни се!