Се за покривот од А до Ш

Предвремена визуализација на покривот при реновирање Fotoplus

Се обидувате да си претставите како би изгледал вашиот дом со нов покрив? Се колебате помеѓу различните модели, бои и форми на ќерамиди? Ние ќе ви помогнеме да ја одберете онаа комбинација, која најмногу ви се допаѓа.

Услугата Визуализација на покривот е бесплатна.

За да ја искористите оваа услуга:

  1. Изпратете ни преку сајтот www.bramac.mk фотографија од вашата куќа или зграда.
  2. Уверете се дека покривот се гледа добро на фотографијата одбрана од вас.
  3. Ние ќе ја обработиме со нашиот софтвер вашата фотографија со покрив и ќе ви дадеме резултат во рамките на неколку дена.

Ако немате трпение, може да ги разгледате примерите со модели во Покривниот симулатор на www.bramac.bg/download/pokriven-simulator.html